Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση Δαβάκη για την καταργηση υποκαταστήματος ΑΤΕ Κροκεών


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π. ΔΑΒΑΚΗΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Νέας Δημοκρατίας
6/9/2011


ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΤΕ ΚΡΟΚΕΩΝ.
ΔΗΛΩΣΗ ΔΑΒΑΚΗ

Με αφορμή το ψήφισμα διαμαρτυρίας της Γενικής Συνέλευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κροκεών, σχετικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στη πόλη, ο Βουλευτής Λακωνίας κ.Θανάσης Δαβάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το ψήφισμα διαμαρτυρίας της Γενικής Συνέλευσης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κροκεών, έρχεται να προστεθεί ως αυθεντική κραυγή αγωνίας, αλλά και πικρίας, της τοπικής κοινωνίας της περιοχής, για μια ακόμη κυβερνητική απόφαση, στη σειρά τόσων άλλων, που εδώ και δυο χρόνια πλήττουν τη Λακωνική Περιφέρεια και δημιουργούν συνθήκες ερήμωσης και περιθωριοποίησης του ακριτικού λακωνικού νότου.
Η κραυγή των αγροτών της περιοχής εκφράζει περίτρανα τα όσα και εμείς μέσα στη Βουλή έχουμε τονίσει. Είναι λυπηρό και ανησυχητικό συνάμα το ότι αυτή η Κυβέρνηση «αντί να χτυπήσει το γάιδαρο χτυπάει το σαμάρι». Με άλλα λόγια αντί οι κυβερνώντες να προβούν στην περιστολή του μεγάλου δημόσιου τομέα με την κατάργηση μεγάλων Οργανισμών που απομυζούν τα δημόσια οικονομικά και αυξάνουν το χρέος, καταργούν το υποκατάστημα της ΑΤΕ των Κροκεών.
Οι Λάκωνες πολίτες κρίνουν και βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου