Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια Επιστολή Συλλόγου Ψαράδων Ελαφονήσου "Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ"


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΑΡΑΔΩΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ - “Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ”

Ο Ιστορικός Σύλλογος Ψαράδων Ελαφονήσου - “Η Ελαφόνησος” ευχαριστεί θερμά όλων των κόσμο, που μας τίμησε με την παρουσία του, στην ετήσια γιορτή του, που πραγματοποίησε και φέτος στις 27 Αυγούστου 2011 στην πλατεία του λιμανιού, με την Αρετή Κετιμέ και πλειάδα καλλιτεχνών.

Επίσης:
• Ευχαριστεί το Δήμαρχο του νησιού μας Παναγιώτη Ψαρομμάτη του Μιχ. αλλά και όλο το Δ.Σ. του Δήμου μας, που φέτος, κάτω από την αιγίδα του Δήμου, στη γιορτή μας υπήρξε μια καινοτομία. Επί 2 συνεχείς μήνες γινόταν συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού,της ζωής των ψαράδων του νησιού μας, από τους χαλεπούς καιρούς μέχρι και σήμερα από το Σύλλογο μας, το οποίο παρουσιάστηκε σε μορφή slide καθ΄ όλη τη διάρκεια της γιορτής και τη μετατροπή των φωτογραφιών στη μορφή slide είχε αναλάβει ο Δήμος, όπως και τη μακέτα των αφίσεων και των προσκλήσεων. Επίσης και για την αμέριστη βοήθεια τους, σε ότι και αν τους ζητήσαμε.
• Την Αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμαντία Τζανετέα που, παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχει, παραβρέθηκε στη Γιορτή των Ψαράδων.
• Την Πρόεδρο του Οίκου Ναύτου – κ. Μαρία Δίπλα.
• Τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Ανάπτυξης - Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σκουτέρη Δημήτριο.
• Την Υποψήφια Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Φεβρωνία Πατριανάκου.
• Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων κ. Αποστολάκο Χαράλαμπο.
• Τον Λιμενάρχη της Νεάπολης Βοιών κ. Βατίστα Δημήτριο.
• Τον Δασάρχη της Νεάπολης Βοιών κ. Μπουρνά Παναγώτη.
• Τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαφονήσου, κ. Νικόλαο Τζερεφό για την βοήθειά του.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ευχαριστούμε τον Α΄ επιλαχών υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Ν. Λακωνίας και Διοικητή της Εταιρίας του Δημοσίου για την Ανάπτυξη της Αλιείας (ΕΤΑΝΑΛ) κ.κ. Μανώλη Αντωνάκο, που την ίδια ημέρα σε τηλεφωνική μας συνομιλία, μας ευχήθηκε καλή επιτυχία (εκδηλώνοντας έντονα για πολλοστή φορά το ενδιαφέρον του για το Σύλλογο μας, τονίζοντας, όπως και εμπράκτως έχει αποδείξει, με τη συνεχή παρουσία του στο νησί μας και συνομιλώντας με αντιπροσώπους του συλλόγου μας και ψαράδες) ότι παραμένει σταθερά στο πλευρό μας.

Σε συνέχεια της μέσο FAX επιστολής του, που λάβαμε, θέλουμε να επισημάνουμε και για μια ακόμη φορά, να τονίσουμε ότι, η Δημοκρατία χρειάζεται πολιτικούς ενεργούς και υπεύθυνους μέσα σε αυτήν την καθημερινή αβεβαιότητα που ζούμε.

Ο κ. Μανώλης Αντωνάκος είναι απτή απόδειξη, αλλά και καθοριστικός παράγοντας των αλλαγών, που μπορούν να επέλθουν.
Προσθέτοντας τη φωνή του στη δική μας, και με τις καθοριστικές του παρεμβάσεις, μπορούν οι δράσεις μας να επιφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον κλάδο μας.

Το ενδιαφέρον του αυτό, είναι τρανταχτή απόδειξη, της αγάπη του για εμάς, για τον τόπο μας, όσο και για την ανάπτυξη, ευημερία, και στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας και της ευπαθείς αυτής ομάδας που “παλεύει” εδώ και χρόνια για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και για ένα καλύτερο αύριο!

Από εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευημερία και καλή συνέχιση, των σημαντικών ενεργειών του.
Ο Άγιος Σπυρίδωνας, ο πολιούχος προστάτης και στολίδι του νησιού μας, να τον έχει πάντα καλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου