Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ


Συνεπής στην υπόσχεσή του , ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοπονήσου και Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος προς τον Μανώλη Αντωνάκο Α' επιλαχόντα υποψήφιο Βουλευτή Λακωνίας , ο οποίος του είχε ζητήσει την συγκρότηση των επιτροπών χάραξης αιγιαλού και παραλίας για τις περιοχές του Νομού Λακωνίας .
Συγκεκριμένα , ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης με πρόσφατη απόφασή του , συγκρότησε την κατά Νόμο αρμόδια επιτροπή . 'Ετσι πλέον θα δρομολογηθούν οι αναγκαίες διαδικασίες που είχαν καθυστερήσει και οι οποίες αφορούν πολλές περιοχές του Νομού Λακωνίας , όπως Βάτικα , Μονεμβάσια, Μάνη κλπ , αφού η χάραξη αιγιαλού και παραλίας είναι προυπόθεση για οποιαδήποτε ενέργεια νομιμοποίησης ή κατασκευής λιμενικών έργων .
Ο Μανώλης Αντωνάκος , εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοπονήσου και Δυτικής Ελλάδος Τάσου Αποστολόπουλου , τονίζοντας ταυτόχρονα ότι ," οι πολίτες απαιτούν απο εμάς έργο . Αυτή είναι η αποστολή μας . Η ανάδειξη και προώθηση λύσεων των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες και συνδέονται με την προοπτική και την ανάπτυξη συνολικά του Νομού Λακωνίας . Ενας Νομός που πρέπει να "τρέξει" με ταχύτητα φωτός για να ξεπεράσει τις παθογένειες του παρελθόντος " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου