Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

H παραμονή των εφοριακών θα κρίνεται στα έσοδα που θα φέρνουν


Βαθμολογία ανά τρίμηνο θα παίρνουν οι προϊστάμενοι των ελεγκτικών μηχανισμών και με βάση τις επιδόσεις τους θα κρίνεται αν θα παραμένουν ή όχι στις θέσεις τους.

Έτσι, με απόφαση του Υπ. Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου, οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ, των ελεγκτικών κέντρων, του ΣΔΟΕ και των τελωνείων θα υποβάλλονται σε τρίμηνο έλεγχο για να διαπιστώνεται πόσο αποτελεσματικά λειτουργεί η υπηρεσία, την οποία εποπτεύουν.

Στη συνέχεια, ανάλογα με τα έσοδα που φέρουν στον κουμπαρά του κράτους θα κρίνεται η παραμονή τους στη θέση του προϊσταμένου.

Για το λόγο αυτό θεσπίζεται πλέον ότι θα έχουν ετήσια θητεία και κάθε Δεκέμβρη θα παίρνουν τη …λυπητερή. Δεν θα βλέπουν όμως όλοι τον Δεκέμβριο, αφού, αν η απόδοσή τους είναι πολύ χαμηλή, θα είναι δυνατή η απομάκρυνσή τους ακόμα και πριν τελειώσει η χρονιά.
star.gr

ΟΛΟΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ...
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ........

Καταλαβάινετε φυσικά, ότι για να παραμείνουν στις θέσεις τους, μετά την ασφυκτική πίεση που δέχονται, οι έλεγχοι θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, οι ελεγκτικές επιτροπές θα εμφανίζονται στην κυριολεξία για να μας κατακρεουργούν, έχοντας πάντα σαν σημείο αναφοράς το «θα πρέπει να ζήσω κι εγώ», με αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο νόμιμες επιχειρήσεις να βρίσκουν οικονομικές ατασθαλίες, που θα φέρουν ένα ακόμα καίριο πλήγμα στις ήδη υπάρχουσες οικονομικά επιβαρυμένες επαγγελματικές στέγες, από τα «χαράτσια».
Θα παρουσιάζουν κατά τον τρίμηνο έλεγχο τους, αποτελεσματικό έργο πληρώντας τις προϋποθέσεις για την επικείμενη παραμονή τους.
Κι αυτό για άντε το πολύ δυο χρόνια, γιατί μετά οι εναπομείναντες ενεργοί επιχειρηματίες, θα "τραβάνε" ένα λουκέτο και θα αναφωνεί ο καθένας, το γνωστό «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»!!!
Και διερωτώμαι η «αδαής», αυτό το 23% τι το ’θελαν;
Για να πληρώνουν το καφέ ως γεύμα «γκουρμέ» και η μακαρονάδα με τον κιμά, να φτάνει την αξία του αστακού;
Με την υπάρχουσα και εν συνεχεία οικονομική κρίση, θέλουν ευημερία, ανταγωνιστικότητα, ανάπτυξη και εισροή χρημάτων στα ταμεία του κράτους;!
Πολύ ωραία, τότε θα αρχίσουμε όλοι τις προεκλογικές εκστρατείες, θα «βάλουμε» για υποψήφιοι βουλευτές θα γίνουμε υπουργοί, ένα ασφαλές μελλοντικό επάγγελμα, και θα ζήσουμε τις οικογένειες μας, όπως οι προλαλήσαντες με την ευαίσθητη ψυχή………

Αποστολή άρθρου : Βασιλική Κουντουρόγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου