Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μολάων πραγματοποίησε ο Α Επιλαχών υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Αντωνάκος όπου συναντήθηκε με τη Διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κατερίνα Πριφτάκη.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Πριφτάκη ενημέρωσε τον Μανώλη Αντωνάκο για τις ενέργειες της διοίκησης του Νοσοκομείου για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής και της προτάσεις της προς τη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για τη βελτίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείοu.
.Συζήτησαν επίσης για την αναγκαιότητα κάλυψης των κενών θέσεων ιατρών στα ιατρεία Μονεμβάσιας, Ελαφονήσου Αγίου Νικολάου Βοιών .
Ο Μανώλης Αντωνάκος απο τη πλευρά του τόνισε στη κ. Πριφτάκη ότι όπως μέχρι τώρα έτσι και στο επόμενο διάστημα θα συνεχίσει να στηρίζει τη ύπαρξη και λειτουργία του Νοσοκομείου Μολάων τονίζοντας ότι ,ολόκληρη η περιοχή καλύπτεται από αυτό το Νοσοκομείο κάτι που έχει γίνει αντιληπτό ευτυχώς απο τη πολιτική ηγεσία του υπουργείου και οι όποιες διαφορετικές προτάσεις δεν βρήκαν ανταπόκριση αφού προφανώς δεν ειχαν λάβει υπόψη τις χιλιομετρικές αποστάσεις ,τη ποιότητα του οδικού δικτύου και τους κινδύνους που εγκυμονούν απο τυχόν διακομιδή στη Σπάρτη περιστατικών μαιευτικης,ορθοπαιδικης παιδιατρικής κλινικής κλπ.
Το Νοσοκομείο Μολάων είναι το αποκούμπι χιλιάδων κατοίκων αλλά και επισκεπτών της νοτιοανατολικής Λακωνίας Γιουτό διοίκηση και εργαζόμενοι χρειάζωνται τη στήριξη όλων μας
Μετά τη συνάντηση του ο Μανώλης Αντωνάκος με τη Κατερίνα Πριφτάκη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος Αγία Παρασκευή της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης στούς Μολάους, όπου τη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ Ευστάθιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου