Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

μην επιβληθεί ειδικό τέλος για τα αγροτεμάχια


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π. ΔΑΒΑΚΗΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Νέας Δημοκρατίας


31/1/2012


Θανάσης Δαβάκης: Να μην επιβληθεί ειδικό τέλος για τα αγροτεμάχια
Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που κάνει λόγο για επιβολή ειδικού τέλους στα αγροτεμάχια προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη, ο οποίος κατέθεσε σχετική Ερώτηση στη Βουλή, με αποδέκτες τους υπουργούς Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη.
Στην Ερώτηση του ο Λάκωνας βουλευτής ζητά από τους συναρμόδιους υπουργούς να μην προχωρήσουν στην επιβολή ειδικού αγροτικού τέλους για τα αγροτεμάχια, αντίστοιχο με το τέλος ακινήτων που ενσωματώθηκε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, διότι αυτό θα αποτελούσε το τελειωτικό χτύπημα και για τους Έλληνες αγρότες. Την ίδια στιγμή που ο αγροτικός μας πληθυσμός δίνει καθημερινά αγώνα για την επιβίωση του και τα αγροτικά προϊόντα πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές, αναφέρει ο κ. Δαβάκης, εντείνεται η φημολογία των τελευταίων ημερών που αναφέρει πως η κυβέρνηση σκοπεύει να επιβάλει ειδικό τέλος και για τα αγροτεμάχια, γεγονός που θα αποτελέσει ένα ακόμη πλήγμα για τον αγροτικό τομέα.
Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση του ο κ. Δαβάκης, ζητά να ενημερωθεί από τους συναρμόδιους υπουργούς εάν όντως αληθεύουν οι φημολογίες περί επιβολής ειδικού τέλους και στα αγροτεμάχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου