Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Τρίπολης Καλαμάτας


Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Τρίπολης Καλαμάτας λόγω της μετακίνησης του ειδικού συρμού για τη...
μεταφορά γιγαντιαίου μηχανήματος στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.
Η μετακίνηση θα γίνει από τον κόμβο Αλλαγής στο 57,7 χλμ της εθνικής οδού Τρίπολης - Καλαμάτας, έως τον κόμβο Χωρεμίου, στο 43,5 χλμ της εθνικής οδού Τρίπολης - Καλαμάτας, και ακολούθως, προς το ενεργειακό κέντρο, μέσω της επαρχιακής οδού προς το χωριό Χωρέμι.
Ο συρμός μήκους 105,9 μέτρων, πλάτους 6,04 μέτρων και ύψους 5,245 μέτρων, κατά την κίνηση του καταλαμβάνει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κινείται με ταχύτητα 7 χλμ ανά ώρα.
Για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, η τροχαίας θα εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, που κινούνται στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας, από έξοδο Λεονταρίου του αυτοκινητοδρόμου και θα ακολουθούν τη διαδρομή, διασταύρωση Λεονταρίου - Λεοντάρι - Δυρράχι - Πολλιανή - Θουρία και αντίστροφα.
Όσον αφορά στα φορτηγά και τα λεωφορεία, θα διακόπτεται η κυκλοφορία τους στον κόμβο Αλλαγής προς Τρίπολη και στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου προς Καλαμάτα στο 40,5 χλμ και θα περνούν εκ περιτροπής, από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντιστρόφως, όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση σε προκαθορισμένα από την τροχαία σημεία.
Τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς καυσίμων και εύφλεκτων υλικών που κινούνται προς Καλαμάτα, θα σταθμεύονται προσωρινά στο σταθμό διοδίων Λεονταρίου, και θα επιτρέπεται η κυκλοφορία τους, όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση

Πηγή enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου