Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΝΑΣΗ ΔΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ‏


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π. ΔΑΒΑΚΗΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Νέας Δημοκρατίας

29/8/2011


Συγχαρητήριο μήνυμα Θανάση Δαβάκη στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ
Με την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, ο βουλευτής Λακωνίας και Τομεάρχης Πολιτισμού της Νέας δημοκρατίας κ. Θανάσης Δαβάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Αγαπητά μου Λακωνόπουλα, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας, στις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας.
Το γεγονός αυτό είναι ένα ορόσημο στη ζωή σας που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σ’ αυτήν. Με την είσοδο σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα αποκτήσετε τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις που απαιτούνται στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, ιδιαίτερα σήμερα στην κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Μέσα από τις πανεπιστημιακές σας σπουδές θα αποκτήσετε έναν νέο τρόπο σκέψης, μοναδικό για τον καθένα, που θα σας συνοδεύει σ’ ολόκληρη τη ζωής σας και θα επηρεάζει τις αποφάσεις σας. Παράλληλα σε πολλούς από εσάς θα δοθεί η δυνατότητα να παράγετε νέα γνώση, συμβάλλοντας έτσι μοναδικά στην αναβάθμιση του ακαδημαϊκού επιπέδου της πατρίδας μας.
Η επιτυχία σας όμως αυτή, δεν θα μπορούσε να συντελεστεί χωρίς την αμέριστη βοήθεια και τη στήριξη των γονέων σας, στους οποίους και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Με τις θυσίες τους και τον καθημερινό αγώνα τους, πάντα δίπλα σας, κατάφεραν να επιτύχουν και να υλοποιήσουν την σημαντικότερη αποστολή που έχει ο κάθε γονιός : την πρόοδο των παιδιών του και νιώθω τη χαρά τους.
Σήμερα όμως δεν πρέπει να λησμονούμε, και τους υποψήφιους αυτούς που δεν κατάφεραν να βγουν νικητές, στην ιδιαίτερα επίπονη και ψυχοφθόρα για τους μαθητές διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Τους προτρέπω το γεγονός της μη εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, να το μεταβάλλουν σε ευκαιρία ανασύνταξης των δυνάμεων τους, ώστε να καταφέρουν με επιτυχία τον αρχικό τους σκοπό, γιατί θέλω να τους θυμίσω ότι οι αποτυχίες στη ζωή μας, μπορούν να μας κάνουν σοφότερους, καλύτερους και πιο δυνατούς. Πάντα σε μια ήττα κρύβεται μια νίκη.
Κλείνοντας οφείλω να συγχαρώ και να καλωσορίσω του νέους φοιτητές που επέλεξαν τις Πανεπιστημιακές Σχολές της Σπάρτης για τις σπουδές τους και τους διαβεβαιώνω ότι τόσο το παρεχόμενο επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και η φιλοξενία της Λακωνικής κοινωνίας θα τους ανταμείψουν γι’ αυτήν τους την επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου