Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ανοίγει τις πύλες της η 41η Παμπελοποννησιακή έκθεση Τεγέας


Σήμερα το βράδυ, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, μετά τον πανηγυρικό εσπερινό για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιά Επισκοπή και τη λιτάνευση του επιταφίου της Παναγίας της Επισκοπιώτισσας, 9 χιλιόμετρα από την Τρίπολη παραπλεύρως του αρχαιολογικού πάρκου Τεγέας, θα ανοίξει της πύλες της η 41η Παμπελοποννησιακή εμπορική έκθεση Τεγέας.

Η έκθεση και η 128η εμποροπανήγυρη Τεγέας θα διαρκέσει ως την Κυριακή 21 του μηνός και θα έχει καθημερινά μουσικές εκδηλώσεις. Εξάλλου , ολοκληρώνεται με τον καθιερωμένο διαγωνισμό παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού.

Την οργάνωση της έκθεσης και όλων των εκδηλώσεων έχει ο Τεγεατικός Σύνδεσμος που για την εξαίρετη και δημιουργική του δράση έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών, από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κι από το Ινστιτούτο αξιοποίησης πλουτοπαραγωγικών πηγών Ελλάδας, με την στήριξη του Δήμου Τρίπολης.

Η έκθεση και η εμποροπανήγυρη Τεγέας καθημερινά προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες απ' όλη την Πελοπόννησο, γι' αυτό και εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους.

Συγκεκριμένα καθορίζεται ο δρόμος Τρίπολης - Αγίου Σώστη - Άστρους, ως μονόδρομος, από τη συμβολή της με την οδό προς Επισκοπή, μέχρι την είσοδο του χωριού Στάδιο Τεγέας και με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα, εξαιρουμένων των αστικών λεωφορείων και των ταξί, η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων άμεσης επέμβασης.

Επίσης, απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων στον δρόμο Τρίπολης - Άστρους, από τη συμβολή της στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, μέχρι την είσοδο του χωριού Στάδιο.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από Άστρος προς Τρίπολη, στο χωριό Στάδιο εκτρέπεται στον δρόμο προς Αλέα - Κερασίτσα - εθνική οδό Σπάρτης - Τρίπολης.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα το πρωί έως και την Τρίτη 23 Αυγούστου.
Πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου