Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τρίπολη


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Τρίπολη - Άστρος, λόγω της 41ης παμπελοποννησιακής έκθεσης Τεγέας και της θρησκευτικής πανήγυρης της 15ης Αυγούστου στην Παλαιά Επισκοπή, έγιναν με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αρκαδίας.

Ειδικότερα, καθορίζεται ο δρόμος Τρίπολης - Αγίου Σώστη - Άστρους, ως οδός μίας κατεύθυνσης (μονόδρομος), από τη συμβολή της με την οδό προς Επισκοπή ίσαμε την είσοδο του χωριού Στάδιο Τεγέας και με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα, εξαιρουμένων των αστικών λεωφορείων και των ταξί, η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων άμεσης επέμβασης.

Επίσης, απαγορεύτηκε η διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους, από τη συμβολή της στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης μέχρι την είσοδο του χωριού Στάδιο.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από Άστρος προς Τρίπολη, στο χωριό Στάδιο, θα εκτρέπεται στο δρόμο προς Αλέα - Κερασίτσα - εθνική οδό Σπάρτης - Τρίπολης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το Σάββατο 13 Αυγούστου έως και την Τρίτη 23 Αυγούστου.
Πηγή zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου