Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μήνυμα του Μανώλη Αντωνάκου για τη γιορτή του Ψαρά στην Ελαφόνησο


Ο Μανώλης Αντωνάκος στα πλαίσια της γιορτής του Ψαρά στην Ελαφόνησο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ψαράδων Ελαφονήσου με την αιγίδα του Δήμου Ελαφονήσου το Σάββατο 27 Αυγούστου απέστειλε την ίδια ημέρα το παρακάτω μήνυμα :
'"Αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητές συμπρατριώτισσες
Χαιρετίζω τη μεγάλη γιορτή των Ψαράδων στην Ελαφόνησο. Οι Ψαράδες αποτελούν σημαντικό και πρωτοπόρο κομμάτι του τόπου, που σηματοδοτεί τον αγώνα, το μόχθο, την προκοπή και την αισιοδοξία. Οι εργάτες της θάλασσας είναι άνθρωποι υπερήφανοι, απλοί, νοικοκύρηδες, γεμάτοι αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. Γιαυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και φυσικά και στο Σύλλογο Ψαράδων Ελαφονήσου. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μου έκανε τη μεγάλη τιμή να μου αναθέσει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας του Δημοσίου για την ανάπτυξη της αλιείας (ΕΤΑΝΑΛ).
Με ενέργειες, δράσεις και παρεμβάσεις στηρίζουμε την αλιεία, τους ψαράδες, τις υποδομές, την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.
Ζούμε από κοντά τους αγώνες και τις αγωνίες των Ψαράδων, τις φουρτούνες και τους καημούς τους σε ολόκληρη τη χώρα και φυσικά στον αγαπημένο μας τόπο. Είμαστε κοντά τους με έργο που ενισχύει και στηρίζει το σημαντικό αυτό κλάδο για ολόκληρη την Ελλάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις.
Φιλικά Μανώλης Αντωνάκος - Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΝΑΛ, Α΄επιλαχών υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νομού Λακωνίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου