Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Περιοδεία Μανώλη Αντωνάκου στο Γύθειο - Συνάντηση με Δήμαρχο και Φορείς της περιοχής


Το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο επισκέφθηκε ο Α΄επιλαχών υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λακωνίας Μανώλης Αντωνάκος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συζήτησαν τα προβλήματα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα μεγάλα και αναγκαία έργα του Λιμανιού του Γυθείου, του βιολογικού καθαρισμού του Γυθείου, των βιολογικών καθαρισμών στο Νέο Οίτυλο και στο Γερολιμένα. Συζήτησαν επίσης για την ανάγκη δημιουργίας αλιευτικού καταφυγίου στο Γερολιμένα καθώς επίσης και για την ανάδειξη του διατηρητέου κτιρίου του Παρθεναγωγείου στο Γύθειο το οποίο αποτελεί σημαντικό αρχιτεκτονικό δείγμα δημόσιου κτιρίου του τέλους του 19ου αιώνα.
Ο Μανώλης Αντωνάκος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ενημέρωση τόνισε ότι στηρίζει κάθε προσπάθεια της Αυτοδιοίκησης για την δημιουργία έργων υποδομής και ανάπτυξης σε κάθε περιοχή της Λακωνίας θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση των αιρετών της Αυτοδιοίκησης του Νομού Λακωνίας αφού η 23χρονη πορεία του στην Αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄βαθμού του δίνει την δυνατότητα να μπορεί να σταθεί αρωγός στους στόχους της Αυτοδιοίκησης για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας ιδιαίτερα μάλιστα για ζητήματα στρατηγικής σημασίας που αφορούν το μέλλον και την προοπτική του Γυθείου, της ευρύτερης περιοχής της Μάνης και συνολικά του Νομού Λακωνίας.
Ο Μανώλης Αντωνάκος επισκέφθηκε στη συνέχεια το Κέντρο Υγείας Γυθείου όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Τάκη Λυκουσά και με εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας, ενώ επισκέφθηκε και τους εργαζόμενους στο Τελωνείο Γυθείου.
Μετά τις συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των Φορέων του δόθηκε η δυνατότητα να συναντήσει πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των επαφών που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Γύθειο ο Μανώλης Αντωνάκος δήλωσε : "Με την παρουσία, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας για την ανάπτυξη της Λακωνίας υλοποιούμε το βασικό πολιτικό μας καθήκον. Να είμαστε κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους δίπλα στην Αυτοδιοίκηση στους επιστημονικούς και κοινωνικούς Φορείς του τόπου μας. Να ενώνουμε δυνάμεις για την πρόοδο της Λακωνίας που αγαπάμε και ονειρευόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου