Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εξετάσεις Palso στην Σπάρτη


Εγιναν οι εξετάσεις Palso στην Σπάρτη την Κυριακή 22 Μαίου με την συμμετοχή και των παιδιών του νησιού μας δίπλα στα παιδιά βρέθηκε για συμπαράσταση και βοήθεια το γνωστό Φροντιστήριο της Νεάπολης του Γιάννη Μέγρη .

Η Ομοσπονδία με την ίδρυσή της το 1981 ξεκίνησε την διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας Palso σε τέσσερις γλώσσες με απόλυτη επιτυχία.
LAAS (Language Attainment Assessment System) σημαίνει σύστημα αξιολόγησης επίδοσης στην ξένη γλώσσα.
Οι εξετάσεις Laas αναγνωρίζονται από το I.C.C., International Certificate Conference, καθώς πληρούν όλες τις προϋποθέσεις διεθνών standards.
Έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ότι η διενέργεια των εξετάσεων Laas-Palso γίνεται άψογα και αδιάβλητα καθώς η πολυετής πείρα μας εξασφαλίζει άρτια οργάνωση.
Στόχος των εξετάσεων Laas-Palso είναι η αξιολόγηση των γνώσεων των σπουδαστών ξένων γλωσσών με αντικειμενικό και αδιάβλητο τρόπο βασισμένο σε σύγχρονα επιστημονικά κριτήρια. Στόχο επίσης έχουν να επιβραβεύσουν την θετική και προοδευτική εκμάθηση της ξένης γλώσσας, να ενθαρρύνουν τους μαθητές και να παρέχουν στοιχεία στα Κ.Ξ.Γ. για την απόδοση των μαθητών τους.
H βαθμολογία για τα test σε κάθε επίπεδο είναι A, B, C και η βάση είναι 60% επί της συνολικής βαθμολογίας (οι επιμέρους βαθμολογίες συμψηφίζονται).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Μέγρη που βρίσκεται στην Νεάπολη Λακωνίας, για την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή του, στα παιδιά μας, που σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου 2011 με το ξεκίνημα της διεξαγωγής των εξετάσεων της Αγγλικής γλώσσας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, ήταν δίπλα τους και τα ενθάρρυνε.
Γνωρίζοντας πολύ καλά και εμείς οι ίδιοι με πόσο καλή κατάρτιση, συνεχόμενες επαναλήψεις στην ύλη, με διαγωνίσματα στο φροντιστήριο, με άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον κ. Ιωάννη Μέγρη προς επίλυση τυχόν αποριών που είχαν τα παιδιά κατά το διάβασμα στο σπίτι, με επίσης συνεχόμενη εξάσκηση στους Η/Υ του φροντιστηρίου αλλά και στον διαδραστικό πίνακα πήγαιναν προετοιμασμένα τα παιδιά μας στις εξετάσεις αυτές.
Από τα παιδιά μας λάβαμε την μέγιστη ικανοποίηση, ακούγοντας τα λόγια τους “ κύριε τα πήγαμε πολύ καλά και δεν είχαμε καθόλου άγχος”.
Η απάντηση του ιδίου “χαίρομαι γιατί αναγνωρίζετε η δουλειά που κάναμε”
Κύριε Ιωάννη Μέγρη και εγώ χαίρομε γιατί ξέρουμε, ότι χάριν εσάς και του επιτελείου του φροντιστηρίου σας, τα παιδιά μας θα έχουν ένα καλύτερο και πιο σίγουρο μέλλον.
Να είστε πάντα καλά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου