Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Στην Πελοπόννησο σήμερα η φλόγα των Special Olympics


Στην Πελοπόννησο φθάνουν σήμερα τα χρώματα της ελπίδας των Special Olympics, με πρώτο σταθμό την Κορινθία. Στις 16:00 μετά το μεσημέρι, η φλόγα θα σταματήσει στην πλατεία Ευαγγελίστριας, στους Αγίους Θεοδώρους, και μέσω του Ισθμού, θα κατευθυνθεί στην Κόρινθο, όπου και θα φτάσει στις 17:45.

Εκεί θα αρχίσει η λαμπαδηδρομία, και από τις οδούς, Γεωργίου Παπανδρέου και Εθνικής Αντιστάσεως, θα φτάσει στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής.

Λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα, η φλόγα, μέσω των οδών Δαμασκηνού, Ερμού και της Παραλιακής οδού, θα αναχωρήσει για το Λουτράκι και στις 8.30 το βράδυ θα γίνει η τελετή υποδοχής, στην πλατεία Κρήνης.

Ο Δήμος καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην τελετή υποδοχής, συμβάλλοντας «στην επίτευξη ενός κοινού και ευαίσθητου σκοπού παγκόσμιας εμβέλειας, στη δημιουργία μιας κοινωνίας που δεν θα ορίζεται από αυτούς που αποκλείονται, αλλά από αυτούς που εντάσσονται».

Η φλόγα θα διασχίσει την δυτική Κορινθία και θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Δυτική Ελλάδα με προορισμό την Πάτρα, το Σάββατο.
Πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου