Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μία πρωτόγνωρη επέμβαση στο νοσοκομείο Σπάρτης


Μια πρωτόγνωρη, για τα ιατρικά δεδομένα της Λακωνίας, χειρουργική επέμβαση έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης την περασμένη Πέμπτη 19 Μαΐου. Συγκεκριμένα, ασθενής ΑμΕΑ από το Κ.Δ.Α.Π.- Μ.Ε.Α. του Δήμου Μονεμβάσιας υπεβλήθη σε οδοντοθεραπεία από τους εξειδικευμένους οδοντιάτρους κ. Δ.Κ. Κατσάμπη, Δ.Κ. Καρρά και Γ. Μένεγα.
Η επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία, ενώ η προσπάθεια που κατεβλήθη από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γίνεται το ακόμα πιο σπουδαία, αν αναλογιστεί κανείς τις σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Σπάρτης σε σχέση με μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα των Αθηνών. Πολύτιμη στην επιτυχή κατάληξη της επέμβασης ήταν και η συμβολή του Διοικητή του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Νικόλαου Κουφού, των αναισθησιολόγων και των νοσηλευτών του Νοσοκομείου.
Τις ευχαριστίες της για την επιτυχή έκβαση της χειρουργικής επέμβασης απευθύνει η ψυχολόγος του Κ.Δ.Α.Π.- Μ.Ε.Α. του Δήμου Μονεμβάσιας κ. Ιωάννα Ισμυρνιόγλου:
«Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σπάρτης και ειδικότερα τον κ. .Ν, Κουφό, το αναισθησιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου και ειδικά τους αναισθησιολόγους κ. Παπαγεωργίου και κ. Τρικόρη όπως επίσης και τη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης (ιατρούς και νοσηλευτές). Επίσης, το οδοντιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου και ειδικότερα τους Δ.Κ. Κατσάμπη, Δ.Κ. Καρρά και τον Επιμ. Α' κ. Μένεγα για την επιτυχή και την αποτελεσματική τους συνεργασία μαζί μας για την αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων του ασθενή ΑΜΕΑ Δρυμώνη Θεόδωρου με γενική αναισθησία και ειδικότερα τον ειδικευμένο οδοντίατρο Επιμ Α' Μένεγα Γεώργιο και ευελπιστούμε για περαιτέρω συνεργασία.»

http://www.notospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου