Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΗ

Δελτίο Τύπου

Aγαπητοί συνεργάτες της ιστοσελίδας "Ελαφόνησος",

Επικοινωνώ μαζί σας με παρότρυνση του κ. Σταύρου Βουγιουκλάκη σχετικά με την οργάνωση θερινού σχολείου του Παγκοσμίου Ελληνικού Βιοϊατρικού Συλλόγου (WHBA), ο οποίος αποτελεί επιστημονικό δίκτυο με περισσοτέρους των 2000 Ελλήνων ιατρών και βιοεπιστημόνων από 26 χώρες σε 5 ηπείρους) και του οποίου έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος για τα έτη 2012-2014. Το θερινό σχολείο αφορά σε Έλληνες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ιατρικής και βιοεπιστημών από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Θα πραγματοποιηθεί στο Οίτυλο της Μάνης Λακωνίας και την Αθήνα και υποστηρίζεται οικονομικά από Έλληνες ομογενείς που έλκουν την καταγωγή τους στην περιοχή της Λακωνίας.

Θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν είναι δυνατόν να προωθήσετε το συννημένο δελτίο τύπου σε συνδέσμους που κρίνετε ότι μπορούν να συνδράμουν στην ενημέρωση γύρω από το θέμα αυτό, ώστε η πληροφορία να προσεγγίσει όσους πραγματικά αξίζει να συμμετάσχουν.

Τόσο εγώ όσο και ο κ. Σταύρος Βουγιουκλάκης παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες, αρκετές από τις οποίες βρίσκονται στη σχετική ιστοσελίδα του WHBA - http://www.whba1990.org/summer-school-2011.html - η οποία μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του θερινού σχολείου έχει δεχτεί 6500 επισκέψεις, ενώ ο ημερήσιος αριθμός επισκέψεων ήταν συνήθως ~100.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Κώστας Δροσάτος

Πρόεδρος (2012-2014)
World Hellenic Biomedical Association
www.whba1990.org

Konstantinos Drosatos MSc, PhD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου