Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Παρατείνεται ο διαγωνισμός Φωτογραφίας “Μεσόγειος: Ο θαλάσσιος κόσμος μας”


Γράφει ο Τάκης Κούρος
Με ενδιαφέρον υποδεχόμαστε την παράταση έως τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, του φωτογραφικού διαγωνισμού “Μεσόγειος: Ο θαλάσσιος κόσμος μας”.
Πρόκειται για Διαγωνισμό Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας για Ενήλικες του MEDASSET (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών) «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ».
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://photocontest.medasset.org/ μία έως τρεις φωτογραφίες σε μία από τις εξής κατηγορίες: Μεσόγειος και Υποθαλάσσιος Κόσμος, Θαλάσσια- Παραθαλάσσια Βιοποικιλότητα, Παραλίες-Παραθαλάσσιος Κόσμος και Δράσεις Προστασίας τους, Ρύπανση-Επιπτώσεις, Ταξίδια, Πλεύση, Θαλάσσιο Εμπόριο, Έρευνα, Επιστήμη, η Θάλασσα από Ψηλά, Θαλάσσια Αγωνίσματα, Επαγγέλματα της Θάλασσας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βαθμολογεί ηλεκτρονικά, από μία φορά και από το 1 έως το 5, τις φωτογραφίες της επιλογής του. Οι 60 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα τεθούν στην κρίση τριμελούς επιτροπής. Οι φωτογράφοι που θα προκριθούν, θα λάβουν Τιμητικό Έπαινο και οι 25 επικρατέστερες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο χώρο «Περιβάλλον και Πολιτισμός», στο επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο 2012, προσφέροντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες να τις απολαύσουν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 19 Δεκεμβρίου 2011 στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού http://photocontest.medasset.org/ και του MEDASSET www.medasset.gr
To notospress.gr στηρίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν ήδη αναρτηθεί στο http://photocontest.medasset.org/photos
Αποστολή άρθρου Βασιλική Κουντουρόγιαννη
Πηγή : www.notospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου