Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ - ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτ, Ελλάδος στη Πάτρα, συναντήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμενης Διοίκησης κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΝΑΛ και Α΄επιλαχών υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λακωνίας κ. Μανώλης Αντωνάκος .
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος .
Κατ΄αρχην ο Μανώλης Αντωνάκος ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας για το ρόλο και τη λειτουργία της Εταιρίας Ανάπτυξης Αλιείας καθώς επίσης για το επικείμενο έργο που αφορά τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας Πατρών .
Στη συνέχεια , ο Μανώλης Αντωνάκος ζήτησε ενημέρωση για τις ενέργειες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κατά το α' εξάμηνο του 2011 σε ότι αφορά τον Νομό Λακωνίας υπογραμίζοντας ταυτόχρονα, το σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας , αφού γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του Νομού.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επιτάγχυση των διαδικασιών για πολεοδομικά , δασικά κλπ ζητήματα , υδάτινους πόρους , χαράξεις αιγιαλού - παραλίας και άλλα . Ο κ. Αντωνάκος , ζήτησε τη στήριξη και ενίσχυση των υπηρεσιών στη Περιφερειακής Διοίκησης στη Σπάρτη. Στη συνέχεια ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε τον Μανώλη Αντωνάκο για έργα στο Νομό Λακωνίας που προώθησε - ενέταξε στο ΕΣΠΑ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απο τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος Ιουνίου , έργα τα οποία απο 1η Ιουλίου μεταφέρονται λόγω αρμοδιότητας στην Αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου , δίδοντας του και σχετικό πίνακα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου