Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΧΑΙΑΣ


Στη Πάτρα μετέβει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΝΑΛ ΑΕ Μανώλης Αντωνάκος το διήμερο 3-4/7/2011 προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με συναρμόδιους φορείς θέματα των αρμοδιοτήτων του . Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ιχθυόσκαλα της Πάτρας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους εργαζόμενους για τα θέματα λειτουργίας και προοπτικής της Ιχθυόσκαλας. ΄Οπως τόνισαν οι εργαζόμενοι , για πρώτη φορά Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας , δεν περιορίστηκε σε μία τυπική επίσκεψη αλλά συζήτησε αναλυτικά με τους εργαζόμενους , άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις τους .
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΝΑΛ είχε νωρίτερα συναντηθεί με τον Αντιπεριφεριάρχη Αχαίας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο στα γραφεία της Περιφεριακής ενότητας Αχαίας συνοδευόμενος απο τον Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Πατρών κ. Χαράλαμπο Κάντζαρη . Συζήτησαν για το επικείμενο έργο εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας Πατρών , προυπολογισμού 3,7 εκατ. ευρώ , έργο που χρηματοδοτείται απο το ΕΠΑΛ 2007 -2013 και θα υλοποιηθεί απο την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος . Συζήτησαν επίσης, ενέργειες και δράσεις κοινού ενδιαφέροντος για τη προστασία της δημόσιας υγείας με την τακτική παρουσία κτηνιάτρων στην Ιχθυόσκαλα καθώς και την ενίσχυση των αγορανομικών ελέγχων για την προστασία των καταναλωτών . Παλιοί γνώριμοι απο την Αυτοδιοίκηση ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Μανώλης Αντωνάκος , ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Πάτρα κατά την έναρξη των εργασιών στην Ιχθυόσκαλα Πατρών .
Κατά τη διάρκεια της διήμερης παρουσίας του στην Πάτρα , ο Μανώλης Αντωνάκος είχε την ευκαιρία να μιλήσει απο κοντά με ψαράδες της Ιχθυόσκαλας , οι οποίοι ζήτησαν την στήριξη της πολιτείας στο σημαντικό κλάδο της αλιείας για την εθνική οικονομία και την ανάπτυξη .
Ολοκληρώνοντας τις επαφές του στην Πάτρα , ο Μανώλης Αντωνάκος δήλωσε " συνεχίζουμε την αυτοπρόσωπη παρουσία μας στις Ιχθυόσκαλες της Χώρας . ΄Ηδη έχουμε επισκεφθεί μέχρι τώρα, πέντε Ιχθυόσκαλες , Πειραιά - Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης- Καβάλα - Χαλκίδα και Πάτρα . Στοχος μας είναι να αποκτήσουμε σαφή και αποκρυσταλλομένη εικόνα της λειτουργίας των Ιχθυοσκαλών, οι οποίες στο σύνολό τους εποπτεύονται απο την ΕΤΑΝΑΛ . Η ΕΤΑΝΑΛ μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης και στήριξης της αλιείας και των φορέων της , με έργα εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης ταυτόχρονα με ενέργειες που στηρίζουν την διαφάνεια και τον υγιή ανταγωνισμό . Η ΕΤΑΝΑΛ μαζί με τους εργαζόμενους μπορεί να αναβαθμίσει το ρόλο , τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητά της , προς όφελος του κλάδου της αλιείας , του ελληνικού δημοσίου, των συναλλασσομένων και των πολιτών " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου