Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μόνιμο Αστυνομικό Σταθμό Στην Ελαφόνησο Ζήτησε Ο Θ. Δαβάκης


Το ζήτημα της λειτουργίας μονίμου αστυνομικού σταθμού στην Ελαφόνησο, μετέφερε με παρέμβαση του στη Βουλή, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Ο κ. Δαβάκης σε Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, ενημερώνει τον κ. Υπουργό για το επιτακτικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής αλλά και των κατοίκων του νησιού, προκειμένου να δημιουργηθεί μόνιμος αστυνομικός σταθμός στο νησί, ο οποίος θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο κατά τη θερινή περίοδο, απαριθμώντας παράλληλα και τους λόγους για τους οποίους κρίνεται σήμερα αναγκαίο, περισσότερο από ποτέ, το εν λόγω αίτημα : έντονη ανάπτυξη του νησιού, αυξημένη τουριστική κίνηση, διευκόλυνση των πολιτών, η δημιουργία νέου Καλλικρατικού Δήμου Ελαφονήσου κ.α.
Ολοκληρώνοντας την παρέμβαση του ο Λάκωνας Βουλευτής, καλεί τον κ. Υπουργό να ενημερώσει τους κατοίκους αλλά και τη Δημοτική Αρχή του νησιού, για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί, καλώντας τον παράλληλα να δεσμευθεί ότι σε συνεργασία με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας θα προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, στη δημιουργία μόνιμου αστυνομικού σταθμού στο νησί, κάνοντας αποδεκτό έτσι το αίτημα των Ελαφονησιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου