Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής Ελαφονήσου


Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε σε δημόσια συνεδρίαση η προβλεπόμενη από τον νόμο ορκωμοσία του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων στο Δημαρχείο του νησιού. Την τελετή της ορκωμοσίας παρακολούθησαν κάτοικοι της Ελαφονήσου αλλά και επισκέπτες συγγενείς και φίλοι των εκλεγμένων.
Τον αγιασμό των νέων Δημοτικών Αρχών τέλεσαν οι ιερείς Πατέρας Ιωάννης, Πατέρας Παναγιώτης, Πατέρας Παναγιώτης, και ο Αρχιμανδρίτης κκ. Θεόκλητος ο οποίος αφού αναφέρθηκε στη συνεισφορά παλαιότερων τοπικών αρχών, απεύθυνε χαιρετισμό στους νεοεκλεγέντες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Μετά την ορκωμοσία το λόγο έλαβε ο νέος Δήμαρχος Παναγιώτης Μ. Ψαρομμάτης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «…….. άμεση προτεραιότητα μας ως Δημοτική Αρχή είναι η εφαρμογή των όσων ορίζει ο Καλλικράτης, το στήσιμο του Δήμου, η δομή και η λειτουργία του με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των αναγκών του Ελαφονησιώτη….σκοπός μας είναι να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτόνομοι και δυνατοί, να γίνουμε ένας ανταγωνιστικός προορισμός όχι μόνο τουριστικός αλλά και ένας όμορφος τόπος μόνιμης διαμονής. Υποχρέωση και καθήκον μας είναι να συμπαρασταθούμε όλοι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο…. Εγώ, ως Δήμαρχος σας διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ στο πλάι όλων των Ελαφονησιωτών. Ο Δήμος και οι δημότες του, για μένα και τους συνεργάτες μου, θα αποτελούν πρώτη προτεραιότητά μας….». Ο Παναγιώτης Ψαρομμάτης έκλεισε την ομιλία του με ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου