Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα! Φίλες και φίλοι, Πολίτες της Λακωνίας

Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Βιώνουμε την κρίση και την ανασφάλεια. Κατανοούμε τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λόγια χωρίς αντίκρισμα. Για δημαγωγία και λαϊκισμό.

Η Νέα Δημοκρατία, αφού δεν ανέλαβε τις ευθύνες της, εδώ και δυόμισι χρόνια, για τη δημιουργία της κρίσης και την Ελλάδα που παρέδωσε το 2009, οδήγησε τη χώρα, με την ανεύθυνη στάση της, σε πρόωρες εκλογές, με την προσδοκία, της δήθεν κομματικής αυτοδυναμίας.

Από τις 6 Μαΐου μέχρι σήμερα χάθηκε πολύτιμος χρόνος επειδή κάποιοι φέρθηκαν ανεύθυνα, γιατί είχαν επιλέξει την επανάληψη των εκλογών για μικροκομματικό συμφέρον.

Στις 18 Ιουνίου ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση που να ενώσει το λαό, ικανή να αναθεωρήσει τη δανειακή σύμβαση, κρατώντας την Ελλάδα στο ευρώ. Η λύση για μια ισχυρή Ελλάδα με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ, εγγυητή της διακυβέρνησης. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόσημο, με κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά. Ταυτόχρονα όμως, ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει και ισχυρή εντολή για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης και της κεντροαριστεράς.

Φίλες και φίλοι Πολίτες της Λακωνίας,

Μαζί μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα, το χαμόγελο και την αισιοδοξία.

Μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για την Λακωνία που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.

Γιατί η Λακωνία δικαιούται, γιατί οι Λάκωνες αξίζουν!

Καλώ τους πολίτες της Λακωνίας που τίμησαν με την ψήφο τους το ΠΑΣΟΚ στις 6 Μαίου, να δώσουν ξανά το παρόν στις κάλπες, δίνοντας και πάλι την ψήφο και την εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ, για να υπάρξει σταθερότητα και ανάπτυξη για τη χώρα και τους πολίτες, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Καλώ τους δημοκράτες πολίτες της Λακωνίας, να αποφασίσουν στις 17 Ιουνίου με το χέρι στην καρδιά, να σκεφτούν ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση με ουσιαστικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα τώρα, μετά τα νέα δεδομένα στην Ευρώπη και την άνοδο των σοσιαλιστών στη Γαλλία, να δώσουν στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ την ψήφο, σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποτελέσει την δυνατή εγγύηση για την ομαλή πορεία του τόπου μας.


Μανώλης Αντωνάκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Νομού Λακωνίας

Κ. Παλαιολόγου 14, Σπάρτη
Τ.Κ.: 23 100
Τηλ.: 2731022184-5
E-mail: info@mantonakos.gr
www.mantonakos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου