Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Νέου Δημάρχου Ελαφονήσου

15/11/2010

Ανακοίνωση του εκλεγέντα Δημάρχου Ελαφονήσου, Παναγιώτη Ψαρομμάτη


Ελαφονησιώτισσες και Ελαφονησιώτες,

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ανέδειξε οριστικά τη νέα Δημοτική Αρχή. Η κοινωνία της Ελαφονήσου καταδικάζει νοοτροπίες του παρελθόντος και κάνει ξεκάθαρη την ανάγκη για μια πραγματική αλλαγή στην εκπροσώπηση του νησιού και στη συνολική εικόνα και πορεία του. Είναι σαφής η επιθυμία για μια νέα Ελαφόνησο καθαρή, σύγχρονη και δυναμική.

Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους Ελαφονησιώτες των οποίων η εκλογική συμπεριφορά -ανεξάρτητα από το συνδυασμό προτίμησής τους- ανέδειξε πολιτικό πολιτισμό.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους αυτούς που με θάρρος μας υποστήριξαν. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, εκλεγέντες και μη, οι οποίοι θα αποτελούν πάντα το πυρήνα της προσπάθειας μας.

Συγχαίρω όλες και όλους τους εκλεγέντες, που θα αποτελέσουν το Δημοτικό Συμβούλιο της Ελαφονήσου για την επόμενη τετραετία.

Συγχαίρουμε τους εκλεγέντες συνδυασμούς των γειτονικών Δήμων και τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη της Πελοποννήσου. Η Ελαφόνησος θα συνεργαστεί και θα συμβάλει στην αναβάθμιση της Λακωνίας και της ευρύτερης Περιφέρειας.

Ως Δήμαρχος σας διαβεβαιώ ότι θα σταθώ στο πλάι ΟΛΩΝ των Ελαφονησιωτών. Η 1η Ιανουαρίου 2011 θα είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής, αλλά και ενός διαρκούς αγώνα για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και τις χαμένες ευκαιρίες. Καλώ όλες και όλους να αναλογιστούν την κρισιμότητα της κατάστασης για τον τόπο μας και να συνεργαστούν. Στην προσπάθεια αυτή κανένας δεν περισσεύει και κανείς μόνος του δεν είναι αρκετός. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα χρόνια προβλήματα του τόπου. Υποχρέωση και καθήκον μας είναι να συμπαρασταθούμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να επιδείξει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας και την αναβάθμιση του νησιού μας.

Όλοι μαζί, συσπειρωμένοι θα εργαστούμε για την Ελαφόνησο, γιατί το αξίζει ο τόπος μας, γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας.


Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, σας δίνω το λόγο μου ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο.

Παναγιώτης Ψαρομμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου