Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ελαφονήσι Χανίων -- Κανάλι ALTER - Κοινοτάρχης Ελαφονήσου


Εχτές 19 Αυγούστου 2010 στο Κεντρικό Δελτίο του καναλιού ALTER έγινε ένα μπέρδεμα που θα πρέπει εμείς να ξεκαθαρίσουμε και να δώσουμε μία εικόνα του τι έγινε .

Το κανάλι ALTER παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για το ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ όπου αναφερόταν στην σύλληψη παράνομων κατασκηνωτών στην παραλία (102) άτομα έκ των οποίων (6) κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης . Εως εδώ όλα καλά video από την παραλία των Χανίων , σκηνές κάτω από τα δέντρα , όλα καλά , ξαφνικά στο επάνω μέρος της οθόνης μας παρουσιάστηκε γραμμή κειμένου (Κοινοτάρχης Ελαφονήσου Χαράλαμπος Λιάρος) και άρχισαν να παίρνουν τηλεφωνική συνέντευξη από τον Κοινοτάρχη Ελαφονήσου Λακωνίας που βρίσκεται δεν ξέρω πόσα μίλια μακρυά από την περιοχή των γεγονότων .

Ο Κοινοτάρχης Ελαφονήσου Λακωνίας κος Λιάρος ,είπε ότι εφόσον η Αστυνομία έκανε συλλήψεις , δεν είναι δική του αρμοδιότητα και αυτή η δικαιοδοσία ανήκει αποκλειστικά στις διωκτικές αρχές . (μιλούσε μή γνωρίζοντας ότι τα γεγονότα έγιναν στην Κρήτη και όχι στην Λακωνία ) .

Θέλουμε να ρωτήσουμε ο δημοσιογράφος που έπαιρνε την συνέντευξη γνώριζε ότι μίλαγε με τον Κοινοτάρχη άλλης περιοχής της Ελλάδας και είχε ενημερώσει τον Κοινοτάρχη ότι είχαν γίνει τα γεγονότα αυτά στην περιοχή του , ή απλώς πήρε τηλέφωνο ένα Κοινοτάρχη μιάς Ελαφονήσου .

Ισως θα έπρεπε πριν την συνέντευξη να γίνει μια διαστάρωση στοιχείων Περιοχών και Ανθρώπων ώστε το ρεπορτάζ να ανταποκρίνετε στην πραγματικότητα.

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με το κανάλι (Γραφείο ρεπορτάζ ) αλλά μας απήντησαν να πάρουμε αργότερα

Δημήτρης Καψάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου